Vores skønne kunder

VORES SKØNNE KUNDER


Vi er så glade og taknemmelige for hver eneste af vores fantastiske kunder. 

Herunder ser du et lille udvalg af alle vores skønne dejlige kunder og hvorfor de hver især vælger at købe LaZoy skjorter og skjortekjoler.

Kirsten Kjærgaard Nielsen

Jeg er sundhedsplejerske og har brug for at se ordentlig ud og føle mig godt tilpas i tøjet, når jeg besøger familierne. Mit tøj skal være afslappet, kunne klare en tur på gulvet med barnet og tåle en smule gylp i ny og næ. Jeg er glad for LaZoy skjorterne, fordi de er behagelige at have på og nemme at vaske – og et stort plus at de ikke skal stryges!

Kirsten Kjærgaard Nielsen, Aarhus

LaZoy’s skjorter er super-behagelige at have på og super-praktiske, da de ikke krøller, når man som jeg sidder i et tog eller en bil på vej til kundemøder, som jeg har mange af i mit job som IT-konsulent.
Denne hvide LaZoy skjorte, som jeg her har på, er en ældre model, som jeg har brugt rigtig meget. Jeg glæder mig til at få en ny hvid med perlemorsknapper, som jeg har hørt er på vej 😊.

Ann Fleischer Vosegaard, Lystrup

Ann Fleischer Vosegaard