Menu Luk

OM LAZOY

Feminine skjorter og skjortekjoler. Et stærkt fokus på bæredygtighed og csr. Dansk design siden 2005.

Hvad er LaZoy’s DNA?
Et nichekoncept af feminine skjorter og skjortekjoler til dig, der gerne vil være velklædt på en afslappet måde. En lille eksklusiv kollektion lavet af lækkert blødt, elastisk stof, som er virkelig behageligt at have på og selvfølgelig let at vaske og helt strygefrit.

LaZoy er sæsonubestemt slow fashion, som du kan bruge sæson efter sæson, sommer og vinter.

LaZoy skjorter og skjortekjoler er den mest optimale måde at være velklædt og præsentabel på.
Den nemmeste. Den mest behagelige. Den mest power-signalerende.

Velklædt med ren samvittighed!


Kvinden bag LaZoy – TØJ OG MATEMATIK
Ulla - LaZoy
Ulla Hansen
Indehaver af LaZoy siden 2005
B.Sc. Økonomi/Planlægning, Aarhus Universitet
Designer/Konfektionstekniker, VIA Design & Business

Jeg er opvokset i tøjbranchen i Herning og uddannet på Teko/Via Design, men har også læst matematik, planlægning og økonomi på Aarhus Universitet. To uddannelser der har vist sig at være en ganske perfekt kombination.
Der er meget matematik, især geometri, i design og modelkonstruktion. Det at kunne sammenholde linjer, kurver og vinkler i tøjet med dimensionerne i den kvindelige krop, er af stor betydning for tøjets pasform.

Erfaring og passion.

Jeg har gennem min egen spændende og brogede karriere i det private, det offentlige og det selvstændige erhvervsliv holdt masser af salgsmøder, kundemøder, personaleudvælgelsesmøder, præsentationer, undervisning osv.

Jeg har gjort mig mine erfaringer i forhold til tøjvalg, signaler, udstråling, kropssprog…. Hvornår lykkes mine møder og hvornår gør de ikke og hvorfor.
Noget jeg synes er fantastisk spændende og som jeg brænder for at bringe videre til alle jer skønne kvinder derude.

Min passion arbejdsmæssigt ligger i modebranchen. Men ikke snævert set. Jeg designer ikke ”bare” tøj. Det handler om meget mere end tøj. Klæder skaber folk. Det handler om power-tøj til power-kvinder. Jeg vil bidrage bare en lille smule til, at du som kvinde kan få den karriere, du fortjener.

Min passion ligger i at gøre alting ordentligt og bidrage så lidt som muligt til den forurening og manglende sociale ansvarlighed, store dele af modebranchen er en del af. Jeg har i mit arbejde med LaZoy et stærkt fokus på bæredygtighed og csr, sådan at du med allerbedste samvittighed kan bære tøjet. Vi skal passe på vores klode, dets mennesker og dyr.

Sort skjortekjole

Hvorfor skjorter og skjortekjoler?
Du skal have mulighed for at være velklædt på en feminin, nem, komfortabel og power-signalerende måde.

Rød sort skjorte

Skjorter og skjortekjoler er ensbetydende med velklædthed. Intet andet stykke tøj uden sammenligning kan gøre så meget for din velklædthed. Skjortekraven signalerer både velklædthed, elegance og stilbevidsthed.

Mit eget krav til tøj har altid været: Det skal være feminint. Det skal være anderledes, altså ikke ligne alt det på markedet, der til forveksling ligner hinanden. Det skal være nemt at have på og nemt at have med at gøre og naturligvis strygefrit. Og sådan blev LaZoy-konceptet selvfølgelig også!

Med en LaZoy skjorte eller skjortekjole kan du være sikker på at føle dig velklædt, præsentabel og elegant. Tøjet sidder altid som det skal, det skal du ikke tænke på. Og når du kommer hjem, kan du bare smide dig i sofaen uden at skifte først. Alt tøjet er nemlig lavet af lækkert blødt elastisk stof, som absolut ingen steder strammer. Når du er på rejse, putter du tøjet i tasken uden at bekymre dig om strygejern på hotelværelset. Tøjet skal nemlig ikke stryges.

Dyrk din individualisme.
LaZoy er ikke mainstream og masseproduktion. Vi bliver mere og mere individualister. Moden bliver mere og mere individuel. Vi gider ikke gå i det samme tøj som naboen og kollegaen. Vi vil gå i tøj der præcist udtrykker den dejlige og kompetente kvinde, vi er.

Vær velklædt med ren samvittighed.
LaZoy skjorter og skjortekjoler er den absolut mest optimale måde at være velklædt og præsentabel på. 

Den nemmeste. Den mest behagelige. Den mest power-signalerende.
Velklædt med ren samvittighed!
Se vores tanker om bæredygtighed her: Bæredygtighed