Om LaZoy

LaZoy sort blondeskjorte

FEMININE SKJORTER OG SKJORTEKJOLER


Hvad er LaZoy’s DNA?

Et nichekoncept af feminine skjorter og skjortekjoler til dig, der gerne vil være velklædt på en afslappet og casual måde. En lille eksklusiv kollektion lavet af lækkert blødt, elastisk stof, som er virkelig behageligt at have på og selvfølgelig let at vaske og helt strygefrit.

Dyrk din individualisme.
LaZoy er ikke mainstream og masseproduktion. Vi bliver mere og mere individualister. Moden bliver mere og mere individuel. Vi gider ikke gå i det samme tøj som naboen og kollegaen. Vi vil gå i tøj, der udtrykker den dejlige og kompetente kvinde, vi er.
LaZoy er skjorter og skjortekjoler, der får dig til at skille dig ud fra mængden og præcist udtrykke den fantastisk dejlige kvinde, du er.
Skjorter og skjortekjoler der får dine omgivelser til at tænke WAUW.


Kvinden bag LaZoy – TØJ OG MATEMATIK
Ulla - LaZoy

Ulla Hansen
Indehaver og designer
B.Sc. Økonomi/Planlægning, Aarhus Universitet
Designer/Konfektionstekniker, VIA Design & Business

Jeg er opvokset i tøjbranchen i Herning og uddannet på Teko/Via Design, men har også læst matematik, planlægning og økonomi på Aarhus Universitet. To uddannelser der har vist sig at være en ganske perfekt kombination.
Der er meget matematik, især geometri, i design og modelkonstruktion. Det at kunne sammenholde linjer, kurver og vinkler i tøjet med dimensionerne i den kvindelige krop, er af stor betydning for tøjets pasform.

Min passion.
Min passion arbejdsmæssigt ligger i modebranchen. Men ikke snævert set. Jeg designer ikke ”bare” tøj. Det handler om meget mere end tøj. Klæder skaber folk. Det handler om power-tøj til power-kvinder. Jeg vil gerne bidrage til, at du med dit tøjvalg udtrykker præcist hvilken dejlig, skøn, fantastisk kvinde, du er.

Mit eget krav til tøj har altid været: Det skal være feminint. Det skal være anderledes, altså ikke ligne alt det på markedet, der til forveksling ligner hinanden. Det skal være nemt at have på og nemt at have med at gøre og naturligvis strygefrit. Og sådan blev LaZoy-konceptet selvfølgelig også!

Min passion ligger i at gøre alting ordentligt og bidrage så lidt som muligt til den miljøbelastning og manglende sociale ansvarlighed, store dele af modebranchen er en del af. Jeg har i mit arbejde med LaZoy et stærkt fokus på bæredygtighed og csr, sådan at du med allerbedste samvittighed kan bære tøjet. Vi skal passe på vores klode, dets mennesker og dyr.
Se vores tanker om bæredygtighed her: Bæredygtighed

Hvorfor skjorter og skjortekjoler?
Skjorter og skjortekjoler er ensbetydende med velklædthed. Intet andet stykke tøj uden sammenligning kan gøre så meget for din velklædthed. Skjortekraven signalerer både velklædthed, elegance og stilbevidsthed.

Med en LaZoy skjorte eller skjortekjole kan du være sikker på at føle dig velklædt på en casual og afslappet måde. Tøjet sidder altid som det skal, det skal du ikke tænke på. Og når du kommer hjem, kan du bare smide dig i sofaen uden at skifte først. Alt tøjet er nemlig lavet af lækkert blødt elastisk stof, som absolut ingen steder strammer. Når du er på rejse, putter du tøjet i tasken uden at bekymre dig om strygejern på hotelværelset. Tøjet skal nemlig ikke stryges.