Our nice customers

OUR NICE CUSTOMERS


We are so happy and grateful for every one of our amazing customers.

Below you see a small selection of all our lovely customers and why they each choose to buy LaZoy shirts and shirt dresses.

Kirsten Kjærgaard Nielsen

I am a healthcare nurse and need to be well-dressed and feel comfortable in my clothes when I visit the families. Below you see a small selection of all our lovely customers and why they each choose to buy LaZoy shirts and shirt dresses. I love the LaZoy shirts because they are comfortable to wear and easy to wash – and a big plus that they do not need to be ironed!

Kirsten Kjærgaard Nielsen, Aarhus

LaZoy’s skjorter er super-behagelige at have på og super-praktiske, da de ikke krøller, når man som jeg sidder i et tog eller en bil på vej til kundemøder, som jeg har mange af i mit job som IT-konsulent.
Denne hvide LaZoy skjorte, som jeg her har på, er en ældre model, som jeg har brugt rigtig meget. Jeg glæder mig til at få en ny hvid med perlemorsknapper, som jeg har hørt er på vej 😊.

Ann Fleischer Vosegaard, Lystrup

Ann Fleischer Vosegaard